Veckans häst v. 44!

Veckans häst är........ Tomtelyans Gordon Rex!!


 
Tomtelyans Gordon Rex f. 2003
e. Kölnäs Gor-Tex RS 382
u. Tomtelyans Runa


Tycker det är helt rätt att nomi nera denna herren till veckans häst! Han är absolut en av Sveriges bästa Shettis hingstar! Vackra Gordon är uppvuxen här i Eksjö en bit ut på landet i älskade Tomtelyan <3. Våra minnen med Gordon är att vi själva har varit med och växt upp tillsammans med honom och sätt honom utvecklas. Redan som 5 åringar spenderade vi våra dagar i shettisstallet tomtelyan med ett gäng shettisar så som : Blixten, Dunder, Rund, Enya, Plex, Petronella och en hel del fölisar. Lilla Runa, skäck-stöet betecktes med Kölnäs Gor-Tex och fick Gordon Rex, den ståtliga skäck-hingsten. Många timmar gick åt, sittandes inne i hagen hos Gordon och mamma Runa. Vi 2 shettistjejer busade runt på Enya och Dunder lite då och då och såg Gordon växa med tiden.
 

Jag (Julia) och Gordon <3

Som 4-åring red vi in Gordon, Han var redan då mycket duktig och det tog inte lång tid innan vi hoppade över stockar och diken i skogen. Men när man red ut tillsammans med Gordon och travade låg man låååångt efter med sin shettis. Gordon hade SUPER TRAV! Då började vi inseé att Trav faktiskt var Gordons grej. Vi började köra honom lite smått och så en dah kom en tjej som ville provköra Gordon. Dom fastnade direkt för varandra och Gordon fick följa med tjejen till Tingsryd. De ställde upp i endel travlopp tillsammans som gick vägen! Bara dom 3 första tävlingarna plockade han med sig vinster hem.


Gordon har super talang och han brinner för det han gör. Han är fortfarande uthyrd till någon tjej som tränar och tävlar honom. Gordon är en härlig kille med mycket vilja. Det är härligt att är uthyrd och får göra det han är allra bäst på, Här finns inga dolda talanger minsann! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0