Stallet hela dagen lång!

Tänkte skriva lite om gårdagen och dagen idag.

Igår åkte vi ut till hästarna vid 10.00. Kom precis när hästarna ätit upp sitt hö ute i hagen. Vi tog in våra pållar och red iväg till ridhuset nästan på direkten. I ridhuset var det lungt som vanligt. Hade en timma på oss att rida där sedan skulle ridskolehästarna ridas av de som hyr dem över lovet. På timmen som gick, gick hästarna strålande. Clifden blir väldigt sansad och "serriös" när han kommer till ett ridhus. Han gick toppen verkligen, lung och jobbade på i en härlig form.

Cloé gick minst lika bra! Hon var lika trevlig hon och tyckte nog att det var skönt att få komma till ett ridhus.
Vid ca: 13 tiden skrittade vi hem hästarna på hårtunderlag. Hade ingen skjutts hem och vi orkade inte gå, (skulle at ca. 1½h isf) Så vi stannade kvar ända till 18 på eftermiddagen/kvällen. Blev 8h i stallet men vi hann göra en hel del.


Idag testade vi på en ny runda, red i på Tyskvägarna (dvs militärtområde) och där finns massa vägar som vi inte testat på. Kom till något ställe som kallades "Balles backar" det blev också namnet på den nya rundan. Hästarna var skötsamma, men Cloé trodde nog att hon dansade i himlen ett tag. Hon blev lite ivrig och okontrollerad. Men turen gick bra iaf och inga brutna ben.

Hemma i stallet pysslade vi med lite grejjer och kelade med hästarna. Sedan åkte vi hem vid 16 tiden. Nu sitter jag här och snart ska jag åka till stallet igen för att ta de små pållarna.





"Cloé i en vanlig vardag"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0